Méér klantenbinding
met HubSpot.
HubSpot is een inbound marketing en sales platform met als centraal gegeven CRM.

Alles wat je doet met HubSpot wordt gekoppeld aan de CRM-module waardoor al je marketing en sales inspanningen gekoppeld zijn aan je contacten. Hierdoor mis je geen enkele kans om nieuwe klanten te werven of om méér klantenbinding te realiseren.

Waarom HubSpot?

Dankzij marketing automation kan je de juiste boodschap op het juist moment aanleveren. Het platform HubSpot zorgt voor een vlotte afstemming van marketing, sales en service terwijl de klant centraal blijft staan.

Gepersonaliseerde e-mails, op maat gemaakte landing pagina’s, relevante blogs, en nog veel meer.
Kortom, alle tools om een krachtige inbound marketing strategie neer te zetten.

PROBLEMEN ONDER DE LOEP
Vaak voorkomende
problemen bij bedrijven. 

Sales team heeft geen lead scoring systeem waardoor veel tijd en energie verloren gaat naar de verkeerde prospecten en jouw sales team minder omzet realiseert.

De marketing afdeling tast in het duister over de werkelijk, gerealiseerde omzet dankzij hun lead campagnes.

Er wordt vaak ingezet op outbound strategieën, zoals cold calling, terwijl de kost per acquisitie hoog oploopt en de sales conversie laag blijft.

Door marketing en sales beter op elkaar te laten afstemmen realiseer je veel voordeel.
Voordelen van HubSpot voor jouw bedrijf.

Gepersonaliseerde boodschappen zorgen voor een optimale gebruikers ervaring waardoor leads in een versnelde salesflow terecht komen.

Door te werken met inbound marketing krijg je méér leads aan een lagere acquisitie kost.

Door het koppelen van marketing, sales en service heb je méér inzicht in het financieel rendement van je inbound marketing inspanningen.

Bestaande klanten ‘delighten’ zorgt voor extra gerealiseerde omzet.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE
Interesse in een demo?
Een certified HubSpot expert toont je graag de werking ervan.
BOEK EEN DEMO
Attract, Engage
en Delight.

Hedendaagse marketing- en sales strategieën zijn te vaak gericht op het éénmalig aantrekken van nieuwe prospecten en geven weinig aandacht aan het converteren met nadien het ‘delighten’ van je klanten. Met HubSpot nemen we het proces van A tot Z onder handen.

Attract
1
Op maat gemaakte inbound marketing strategieën volledig gericht om brand awareness te creëren bij jouw doelgroep. Ontwikkelen van kwalitatieve content die een antwoord biedt op de pijnpunten van jouw klanten.
Engage
2
In dialoog treden met je klanten om lange termijn relatie’s op te bouwen. Van communicatie tools tot conversie optimalisatie. HubSpot doet er alles aan om jouw prospecten te overtuigen om klant te worden.
Delight
3
Tevreden klanten zijn primordiaal voor de continuïteit van jouw bedrijf. We maken van jouw medewerkers echte adviseurs die oplossingericht meedenken met jouw klanten en geven hen de nodige tools hiervoor.
Customer Relationship Management (CRM)
CRM is niet zomaar een digitale tool om klantengegevens in op te slaan maar is het kloppend hart van jouw onderneming.

Alle sales & marketing activiteiten waarmee een prospect of klant in aanraking is mee gekomen wordt bewaard in een CRM systeem. Bezoeken aan landingpagina’s, het lezen van e-mails of het klikken van advertenties, alles wordt bijgehouden over jouw prospecten/klanten.

HubSpot biedt een gratis CRM-tool aan voor al zijn gebruikers. Heb je al een CRM systeem? Geen probleem. HubSpot kan perfect geïntegreerd worden met reeds bestaande platformen zoals Salesforce en andere.

Heb je een HubSpot project in gedachten?
We bekijken samen welke marketing activiteiten geautomatiseerd kunnen worden.
CONTACTEER ONS
TOCH NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT ?

Contact

Chopier logo
2024 CHOPIER ®
All rights reserved
arrow-right