Come as guests,
stay as friends
We are Chopier

Bij Chopier geloven we dat de snelheid van technologische vooruitgang in de toekomst enkel maar zal toenemen. Bedrijven moeten zich klaarstomen op digitaal gebied om concurrentieel te kunnen blijven.

Sinds de opkomst van het internet hebben Belgische bedrijven zich eerder ingehouden om technologische veranderingen te omarmen en dit willen wij veranderen. We focussen ons op digitale marketing en helpen middelgrote Belgische ondernemingen een goede basis te leggen voor de komende digitale (re)evoluties.

Why
Chopier?

We zijn ervan overtuigd dat Belgische ondernemingen een digitaal inhaalmanoeuvre moeten maken om zowel nationaal als internationaal competitief te kunnen blijven. Chopier wil hierbij een betekenisvolle rol spelen.

WAT IS ONZE DRIJFVEER?

How
Chopier thinks

We maken digitale marketingplannen op en voeren die modulair uit. We helpen jouw bedrijf om, van start tot finish, de doelstellingen te behalen in een ware partnership vorm.

EEN INKIJK in HOE WE DENKEN

What 
doet chopier?

Slim gebruik van diverse internettechnologieën en het nemen van data gedreven beslissingen. Bij Chopier zijn we gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads, social media, webdesign en marketing automation. Chopier is tevens Hubspot certified solutions partner.

WAAR ZIJN WE GOED IN ?

Waarom kiezen voor Chopier ?

We werken met best-in-class marketeers en developers als één team met de wendbaarheid, transparantie en persoonlijke touch van een gespecialiseerde boetiek. Work hard, play hard is een deel van ons DNA en we zijn er trots op.
Met ons tem je de digitale jungle.

ONS FANTASTISCH TEAM

We stellen ons
graag even voor

Simon
CEO & Digital Strategist
Hedendaags is digital niet meer weg te denken uit onze samenleving. Bedrijven die steevast gebruik maken van nieuwe digitale technologieën boeken competitief voordeel.
Yasmien
digital Project manager
Digitale marketing rendeert alleen op basis van een gefundeerd marketingplan. Je bouwt toch ook geen huis zonder plan?
Lisa
Senior copywriter
Een dag niet geschreven, is een dag niet geleefd.
deze bedrijven zijn je voor
Bedrijven
werken graag
met ons omdat:
We de lat hoog leggen voor onszelf en altijd op zoek gaan naar sterke resultaten die zich buiten onze eigen comfortzone bevinden.
Geen fan zijn van vaste langlopende contracten en dit ook niet afdwingen van onze klanten.
Ten volle begrijpen dat werken in partnership vorm essentieel is voor het slagen van elk project.
Chopier logo
2024 CHOPIER ®
All rights reserved