Jouw digitale marketing
naar een hoger
niveau tillen.

Veel bedrijven staren zich blind op het genereren van méér websitebezoekers. Conversie is het geen dat werkelijk telt. Schakel een versnelling hoger met je marketing efforts.
Een gefundeerde marketingstrategie bestaat uit een goede mix van verschillende technieken. Pak het stapsgewijs aan en leg de juiste prioriteiten.

Méér online 
zichtbaarheid met SEO

Nummer één scoren op trefwoorden is hedendaags niet het correcte uitgangspunt. Gevonden worden op relevante trefwoorden/vragen en bezoekers sturen naar pagina’s met waardevolle content is nu de norm.

Wist je dat 50% van alle zoekopdrachten langer zijn dan vier woorden?

VERHOOG JE ONLINE ZICHTBAARHEID
JE MOET GEVONDEN WORDEN

Snel resultaat met 
digitaal adverteren

Online adverteren laat toe om de juiste boodschap op het juiste moment te tonen. Op basis van een buyer’s journey weet je perfect wat jouw klanten denken en voelen en pas de advertenties hierop aan.

Bedrijven die ons hun Google Ads campagnes laten beheren, verkrijgen minimaal een 10x return on investment. Iets om over na te denken.

DIGITAAL ADVERTEREN
DIGITAAL ADVERTEREN WERKT

In dialoog treden
via sociale media

Het gedrag van sociale media gebruikers is veranderd. In plaats van SMS gebruiken we nu messaging apps om met elkaar te communiceren. En we maken korte video's om ervaringen te delen met onze vrienden en familie. Het ‘nieuwe normaal’ betekent ook meer interactie via sociale media platformen.

In dialoog treden met je klanten op sociale media zorgt voor transparante communicatie en creëert vertrouwen. Méér dan 1.000.000.000 gebruikers loggen dagelijks in op Facebook en WhatsApp.

SOCIAL MEDIA VERKENNEN
IN DIALOOG MET JE BEZOEKERS
TOCH NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT ?

Contact

Chopier logo
2024 CHOPIER ®
All rights reserved
arrow-right