written by
Simon

Online adverteren (SEA) in Middelkerke werkt!

mei 4, 2021

Op zoek naar online advertenties die echt werken? Dan is SEA via Google Ads ongetwijfeld iets voor jou. SEA staat voor search engine advertising en is een online marketingstrategie die onmiddellijk verkeer naar je website genereert. Kom hieronder alles te weten over SEA in Middelkerke.

Chopier, de SEA expert in Middelkerke

Chopier is een digitaal marketingbureau dat gelooft in slim gebruik van internettechnologieën en het nemen van data gedreven beslissingen. We zijn ervan overtuigd dat de snelheid van de technologische vooruitgang in de toekomst enkel maar zal toenemen. Daarom zetten wij als SEA expert, jouw bedrijf in Middelkerke en ver daarbuiten op de digitale kaart.

Wat is SEA via Google Ads?

In het kort: betalend online adverteren via de zoekmachine Google om op een korte termijn nieuwe leads te genereren. In het ‘iets langer’: net zoals je in een lokaal reclameblad van Middelkerke advertentieruimte kan kopen, koop je advertentieruimte op Google. Google Ads is in Europa met een marktaandeel van 95% het meest gebruikte online advertentieplatform.

Het voordeel van online adverteren via Google Ads? Je mikt op mensen die proactief op zoek zijn naar jouw product of dienst. Via SEA heb je een ruime waaier aan targetopties (leeftijd, geslacht, regio…). Op die manier toon je de juiste boodschap aan de juiste persoon op het meest geschikte moment.

Via papieren reclame betaal je snel al heel wat van je promotiebudget om jouw product of dienst bij de geschikte persoon te krijgen. Via Google Ads betaal je enkel en alleen wanneer er effectief op de zoekmachine advertentie wordt geklikt. Bovendien kan je via SEA een heleboel aan data verzamelen. Hierdoor kan je jouw online campagnes steeds optimaliseren en de budgetten bijsturen.

Een complete gids van A tot Z over SEA raadplegen? Chopier schreef voor jou een e-book waarin je echt alles te weten komt over SEA. Bekijk/download het hier.

Chopier maakt voor jouw bedrijf in Middelkerke een SEA campagne op maat

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en dus ook geen enkele Google Ads Campagne. Chopier gebruikt doordachte trefwoorden, overtuigende copy en creatieve advertenties gebaseerd op jouw sector en klanten.

Wij werken aan de hand van een stappenplan die volledig wordt uitgewerkt en ingevuld op jouw maat.

  1. Analyse van de vorige advertentie campagnes (optioneel)
  2. Kick-off sessie waarbij duidelijke doelen en KPI’s gedefinieerd worden
  3. Trefwoordenonderzoek + budgetsimulatie per regio en taal
  4. Opmaak van buyer persona en definiëren van de targeting settings
  5. Opmaak advertentiecampagne
  6. Configuratie van de Google Analytics account
  7. Meten en bijsturen (indien nodig)

Ontdek de kracht van SEA in Middelkerke

SEA is een voortdurend proces dat regelmatige opvolging vereist. Campagnes opzetten, zoekwoorden uitsluiten, advertenties vergelijken, budgetten aanpassen… Door continu te experimenteren en optimaliseren, genereer je de beste resultaten. Ben je geïnteresseerd in adverteren op Google? Of heb je nood aan een digitale partner die je vooruithelpt met online adverteren? De SEA-specialisten van Chopier helpen je graag verder met hun expertise.

DEEL DIT ARTIKEL
written by
Simon
date
mei 4, 2021
# TAGS
written by
Simon
date
mei 4, 2021
DEEL OP SOCIAL
facebook
linkedin
Chopier logo
2024 CHOPIER ®
All rights reserved
arrow-right